SAHTEKAR MEDYUMLAR HAKKINDA

 

 

Umutlarınızı ve hayallerinizi çalmak için sıraya girmiş dolandırıcılar ile dolu bir camiaya hoş geldiniz. Hiçbir kontrolü, hiçbir denetim mekanizması olmayan medyumluk camiası tamamen kontrolsüz ve standartları olmayan bir camiadır. Bu yüzden de dolandırılmanız ve umutlarınızı, hayallerinizi kullanarak büyük meblağlarda paranız alınabilir ve hiçbir sonuç elde edemezsiniz. Bu yüzden de Sahtekar Medyumlar konusunda çok dikkatli olmalısınız. Sizlere gerçek bir medyumun nasıl olacağını, nasıl sahtekar medyumların anlaşılacağını anlatacağım.

 

Bir dolandırıcı öncelikle sizin kafanızı karıştırmak ve sizi istediği noktaya çekmek için kelime kargaşası ile sizi açık hale getirmeye çalışmaktadır. Büyü, medyumluk gibi çok ciddi teknik detayları olan bir ilmi hiçbir araştırma, çalışma ve eğitim almadan yaptığını iddia eden insanlar sizleri yalnızca daha ağır durumlara sokacaktır. Öyle ki büyü yapıldığını düşünüyorsanız, büyü ve benzeri durumlara maruz kaldıysanız, musallat durumunuz varsa cinni varlıkların karşısında manevi gücünüz düşmüş durumdadır. Bu gibi durumlarda bir sahtekar ile karılaşmanız, size seans yerine tamamen safsata yapsa dahil, cinni varlıkların iştahını kabartacaktır. Sizlerin büyü ya da cinni varlıkların hedefine oturtacak, eğer ki bir musallat durumu yoksa dahil bu duruma açık hale geleceksiniz.

 

Sahtekar Medyumlar seans adı altında sizin umutlarınızı, hayallerinizi yıkar, paranızı gasp ederken sizleri cinni varlıklara, üzerinize yapılmış bir büyü varsa o büyülere açık hedef haline getirirken daha sonrası için başınıza daha ağır işler açmış olacaktır. Kesinlikle uzun durmalı, detaylı sorgulamadan, bu kişilerin geçmişlerini, eğitimlerini ve çalışmalarını tam olarak öğrenmeden asla bu insanlar ile çalışmaya başlamayınız.

 

İnsanların hayatlarını böylesi derecede etkileyen bir hizmetin kontrol mekanizmasının ve denetim yapısının olmaması tam anlamıyla büyük bir eksiklik olması sizleri açık hedef haline getirmektedir. Vergi levhası olsa dahil bu konuda bir dernek, ticari oda ya da kurum olmadığı için vergi levhası sizi kanunen koruma kapsamına alan bir belge değildir. Sizlerin yapması gereken mutlaka ama mutlaka eğitimlerini ve katıldıkları seminerleri, diploma ve sertifikalarını sormaktır.

 

Ülkemizde bu konuda eğitim verilmese de, Romanya özellikle papaz büyüsü konusunda büyük araştırmaları üniversite düzeyinde yapmaktadır. Cluj üniversitesi doğa üstü ilimler ve spiritüalizm konusunda Vatikan’dan fon almaktadır. Mısır kadim ilimler ve islami büyü ve cinler konusunda başkent sayılmaktadır. Özellikle El Ezher üniversitesi her yıl düzenlediği seminerler ve çalıştaylar ile bu konularda tüm disiplinlerde araştırma yapan insanları bir araya getirmektedir. Pakistan, Hindistan cinlerin ve büyünün bitkiler ile kontrolü, bitkilerin büyü yapımında kullanımı konusunda dünya çapında ün yapmıştır. İsrail devlet olarak Kabala büyüsüne büyük yatırımlar yapmıştır ve bu yatırımları karşılığında pek çok haham yetiştirmiştir.

 

Bu ülkelerin en az bir ya da bir kaçında eğitim almış, çalışmalar yapmış bir medyum ile çalışmanız Sahtekar Medyumlar konusunda sizleri koruyacaktır. İyi ve gerçek medyum sayısı ülkemizde çok azdır ve Medyum Arman gibi gerek yurt içi, gerek yurt dışı araştırmalarını dünya genelinde yapmıştır ve her disiplini yerinde öğrenmeye gayret etmiş insanlar ile çalışmalısınız.